1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aşk her şeyi affeder mi? Kraliçe dizisinde ihanet krizi aşılacak mı?

Gökhan Alkan ve Burcu Özberk imzalı Kraliçe dizisinde ihanet yüzünden sarsılan bir çiftin ilişkisi ele alınacak.

Aşk her şeyi affeder mi? Kraliçe dizisinde ihanet krizi aşılacak mı?

“Kraliçe” dizisi merakla bekleniyor. Gökhan Alkan ve Burcu Özberk’i buluşturan dizi efsane Queen Sugar projesinden uyarlanıyor. Kanal D’nin Mednova imzalı projenin afiş çekimi geçen günlerde yapıldı. Cevdet Mercan’ın yönettiği dizide olaylar Zeynep (Selin Şekerci), Deniz (Burcu Özberk) ve Ali (Özgün Karaman) adlı 3 kardeşin hikâyesi etrafında şekilleniyor.

Ayşe Akın, Serhat Parıl, Afra Karagöz, Enez Koçak, Ecenaz Üçer, Ege Semih Erken, Melis Özçimen, Caner Nalbantoğlu, Merve Honca, Ferhat Yılmaz, Gülşehri Mina Kekeç, Umut Kaplıca ve Cihat Tamer’in de rol aldığı dizide bir basketbol takımının kaptanı olan Ateş Akça’nın ihanet videosu eşi Deniz’le arasında büyük bir krize neden olacak. Bir yandan kendi ailesinin başına gelenler, diğer yandan büyük bir aşkla bağlı olduğu kızının babasının yaşattığı hayal kırıklığı Deniz’in hayatını alt üst eder. Deniz, çocuğunu da düşünerek evliliğini kurtarmak için her şeye rağmen eşinin yanında mı duracak, yoksa evliliğini bitirecek mi? Hep beraber izleyip göreceğiz.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kuş Uçuşu dizisinin 3. sezonunu hangi başarılı yönetmen çekecek?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir