1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti’nin Ömer’i Barış Kılıç’ın Miami çıkarması

Barış Kılıç Show TV’nin reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti dizisiyle her cuma seyirci karşısına çıkıyor.

Kızılcık Şerbeti’nin Ömer’i Barış Kılıç’ın Miami çıkarması

Kızılcık Şerbeti’nin Ömer’i Barış Kılıç 22 Ocak’ta Miami’de düzenlenecek Türk Drama Gala gecesine katılmaya hazırlanıyor. Türk dizilerinin Latin Amerika’ya satışının 10. Yılı şerefine Miami Beach’teki Temple House’da yapılacak gecede Barış Kılıç onur konukları arasında yer alacak.

Televizyon alanındaki dünyaca ünlü birçok tanınmış isme de ev sahipliği yapacak olan Türkiye Cumhuriyeti Miami Başkonsolosluğu ile Türk Ticaret Odası tarafından desteklenen ve Türk Hava Yolları’nın da sponsorluğunu yaptığı etkinlik kapsamında Barış Kılıç, Telemundo’nun haber dergisine röportaj da verecek. Daha önce aynı dergiye Donald Trump ve Penelope Cruz da röportajlar yapmıştı. Gala gecesinde 18 sezon süren Arka Sokaklar’ın müziklerine imza atan Murat Evgin de müzikleriyle renk katacak. Gecenin İstanbul merkezli distribütörlüğüne İzzet Pinto’nun patronu Global Agency imza atıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İsmail Ege Şaşmaz baba oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir