1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kızılcık Şerbeti" Latin Amerika’nın Emmy’sine 3 dalda aday

Show TV’nin fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti” Latin Amerika’nın Emmy’si olarak adlandırılan Produ Awards Ödülleri’ne 3 dalda aday oldu.

“Kızılcık Şerbeti” Latin Amerika’nın Emmy’sine 3 dalda aday

Gold Film imzalı “Kızılcık Şerbeti” dizisi geçen sezon ekrana damgasını vurmuş, aylarca en çok konuşulan ve reyting rekoru kıran dizilerin başında gelmişti. Sevilen dizinin tutkunları 15 Eylül’de ekrana gelecek 2. Sezonun ilk bölümünü merakla beklerken çok güzel bir haber geldi. Yurtdışı satışını Global Agency’nin gerçekleştirdiği “Kızılcık Şerbeti” Latin Amerika’nın Emmy’si olarak adlandırılan Produ Awards Ödülleri’ne 3 dalda aday oldu.

“Kızılcık Şerbeti” Güney Amerika’nın en prestijli ödülleri olan ve Latin Amerika’nın Emmy’si olarak adlandırılan Produ Awards Ödülleri’nde “En İyi Dizi”, “En İyi Kadın Oyuncu” (Evrim Alasya), “En İyi Erkek Oyuncu” (Barış Kılıç) olmak üzere 3 kategoride aday gösterildi. Tüm dünyadan yüzlerce başarılı projenin başvurduğu ve televizyon sektörünün 600’den fazla önde gelen tecrübeli isminin oylarıyla belirlenen adaylar arasından kazananlar 1-2 Kasım tarihlerinde ilan edilecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Yaradılan”ın yayın tarihi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir