1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema'sı Ceren Karakoç'a Beni Affet desteği

Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema'sı Ceren Karakoç'a Beni Affet dizisindeki ablası Gaye Evin'den övgü dolu bir mesaj geldi.

Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema’sı Ceren Karakoç’a Beni Affet desteği

Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema’sı Ceren Karakoç her hafta etkili oyunculuğuyla beğeni topluyor. Son dönemin adında en çok söz ettiren oyuncularının başında gelen Karakoç’a unutulmaz dizi “Beni Affet”te ablası Bahar’a hayat veren Gaye Evin’den övgü dolu bir mesaj geldi.

Önceki yıl anne olan Gaye Evin geçen cuma kızını uyuttuktan sonra ekran karşısına geçtiğini belirtti ve Ceren Koç ile Müjde Uzman’ı etiketleyerek “Yüreğinize sağlık, bizim bal böcüğü ancak uyudu. Merakla geri sardım izliyorum ve her an alkışlamak istiyorum” yazdı.

Gaye Evin ayrıca “Beni Affet”te kız kardeşi Kader’e hayat veren Ceren Karakoç’a da “”Bir de gözümde canlandı koskoca mazi… Bu vesile ile özlem giderdim. Özlenen oyunculuk, geç kalmış bir tebrikle bütün Kızılcık Şerbeti ailesine helal olsun diyorum” mesajını paylaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
OGM Pictures’ın hangi dizisi final yapıyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir