1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İşte Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın "Gün Işığım" dizisinin konusu

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrolünü paylaşacağı "Gün Işığım" kod adlı dizi haziran ayının ilk haftası sete çıkacak.

İşte Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın “Gün Işığım” dizisinin konusu

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan‘ın başrollerini paylaşacağı kod adı “Gün Işığım” olan dizinin hazırlıkları sürüyor. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturacak. Bilgin hafta başı oyuncu seçimine başladı. Haziranın ilk haftası sete çıkılması, temmuz ortasında da ilk bölümün yayınlanması planlanıyor. Dizinin kanal görüşmeleri sürüyor. Kanal D ve Show TV görüşülen kanallar arasında…

Senaryosunu Kübra Sülün‘ün yazdığı dizide Alaca Holding‘in veliahtı olan Oğuz’a babası bir vasiyet bırakır ve kendisinin ardından işlerin başına geçmesini, ikinci eşinden olan çocuklarına da göz kulak olmasını ister. Ancak vasiyeti yerine getirmeye hiç gönlü olmayan Oğuz’un yolu kardeşleriyle beraber dolandırıcılık yapan Leyla’yla kesişir. Leyla’nın yanlış anlaşılmalar sonucu eve bakıcı olarak geldiği sanılır. Merakla beklenen dizinin ve karakter adlarının değişeceği konuşuluyor.
thumbnail
Önerilen Yazı
“Yüz Yıllık Mucize” dizisi bitiyor mu, yoksa devam mı ediyor? İşte cevabı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir