1. Anasayfa
  2. Dizi

Kanal D'den bir yeni uyarlama dizi daha geliyor

Kanal D "Royal Pains" adlı dizinin uyarlamasını yayınlamaya hazırlanıyor.

Kanal D’den bir yeni uyarlama dizi daha geliyor

Kanal D “Dönence”nin ardından bir yeni uyarlama diziyi daha seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. “Royal Pains” adlı Amerikan yapımı dizi” Kraliçe”yi çeken Mednova imzası taşıyor. Yönetmen koltuğunda Başak Soysal’ın oturacağı dizinin cast çalışmaları başladı.

Dizide çok başarılı bir doktor olan Doktor Hank Lawson(Mark Feurstein) çalıştığı hastanede başına gelen talihsiz olay sonrası kovulur. Aynı anda bir sokak çocuğu ile çalıştığı hastanenin milyarder bağışçısı ameliyat için gelmiştir. Önceliği durumu milyarder hastadan daha kötü olduğunu düşündüğü  çocuğa verir ancak zengin bağışçı ölmüştür. Ardından kimse ona kimse iş vermez. Sevgilisi de terk edince Doktor Hank’in hayatında yepyeni bir dönem başlar.

thumbnail
Önerilen Yazı
FOX’un “Taçsız Prenses” dizisinde flaş gelişme

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir