1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Kanal D İç Yapımlar'ın ilk TV filmi "Bekle Beni Sevgilim"in afişi görücüye çıktı

Kanal D İç Yapımlar imzalı "Bekle Beni Sevgilim" bu akşam Yargı dizisinin yerine seyirciyle buluşacak.

Kanal D İç Yapımlar’ın ilk TV filmi “Bekle Beni Sevgilim”in afişi görücüye çıktı

Kanal D İç Yapımlar’ın yapımcılığını üstlendiği ilk televizyon filmi olan “Bekle Beni Sevgilim”, iki başarılı oyuncu Ezgi Şenler ve Oğuz Peçe’yi buluşturdu. Tolga Karayılan’ın yönettiği filmin senaryosuna İlker Türkoğlu imza attı. Erhan Özkan’ın yapımcılığını üstlendiği “Bekle Beni Sevgilim”de Ezgi Şenler, Oğuz Peçe’ye Aşkın Şenol, Eren Demirbaş, Talha Karcı, Serhat Parıl, Meriç Özkaya, Fatih Doğan ve Seçil Buket Akıncı eşlik etti.

Komedi ve romatizmin bir arada yaşandığı  filmin afişi de görücüye çıktı. İlk kez bu akşam yayınlanacak olan filmin konusu şöyle:

“Ali, Zeynep’e ilk görüşte aşık olmuş genç bir adamdır. Fakat Zeynep, kirli bir planla akıl hastanesine yatırılır. Ali, Zeynep’i akıl hastanesinden kurtarmak için türlü türlü maceralara atılır. Üstelik bu süreçte yalnız değildir. Hasta numarası yaparak akıl hastanesine sızan Ali’nin yardımına koğuş arkadaşları olan deliler yetişir. Hal böyle olunca da işler çığırından çıkar.”

thumbnail
Önerilen Yazı
Ozan Dolunay deniz sezonunu erken açtı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir