1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Jessica May İtalyanca'sıyla şaşırttı

Geçen aylarda Türk vatandaşlığına geçen Jessica May 5 dil biliyor.

Jessica May İtalyanca’sıyla şaşırttı

Son olarak Yalnız Kurt dizisinde başrol oynayan Jessica May başrollerinde yer aldığı Netflix’te yayınlanan Katakulli’deki İtalyancasıyla izleyenleri şaşırttı. Güzel oyuncu kendi dili Portekizce haricinde 4 farklı dil biliyor. İngilizce, İtalyanca, İspanyolca ve Türkçe dillerini kulaktan duyarak öğrenen May toplamda 5 dil konuşabiliyor.

Öte yandan Jessica May, Yalnız Kurt’taki partneri Hasan Denizyaran’la Kim Milyoner Olmak İster programının 1000’inci özel bölümüne katıldı. May ve Denizyaran, çocukların yararına yarışılan programda 200.000 TL kazandı.
Programda Türkçe’yi kulaktan duyma öğrendiğini belirten ve bir süre önce de Türk vatandaşlığına geçen Brezilya asıllı Jessica’nın dil yeteneği Kenan imirzallıoğlu’nun da dikkatini çekti. May’in hangi dilleri bildiğinin sorulması üzerine, 5 dil konuşabildiğini söyleyen Jessica May’in daha önce ispanyolca konuşan bir kadına hayat verdiği, bu yıl da digital bir platformda yayımlanan, italyanca sahnelerin bol olduğu bir karakteri canlandırdığı biliniyor.
thumbnail
Önerilen Yazı
Dev kadrolu Organize İşler dizisi ertelendi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir