1. Anasayfa
  2. Dizi

İşte Senden Daha Güzel’in oyuncu kadrosu

İşte Senden Daha Güzel’in oyuncu kadrosu
Faruk Turgut’un patronu olduğu Gold Film’in FOX için hazırladığı “Senden Daha Güzel” dizisi 6 Mayıs’ta sete çıkacak. Deniz Koloş’un yönetmen koltuğuna oturacağı diziyi başarılı kalem Ayşe Üner Kutlu yazıyor.
Çekimleri Antep’te başlayacak olan dizide Cemre Baysel “Efsun”, Burak Çelik “Kaan”, Cem Kurtoğlu “Ferdi”, Ebru Cündübeyoğlu “Pervin”, Sevinç Erbulak “Serpil”, Berat Yenilmez “Kaya”, Ozan Kaya Oktu “Cem”, Beril Kolcu “Burcu”, Merve Şen “Binnur”, Bahar Süer “Canan”, Yunus Eski “Sarp”, Tuğçe Kumral “Şirin”, Anıl Çelik “Mete”, Mehmet Cihan Ercan  “Yaşar”, Aziz Caner İnan “Taner” ve Sena Çakır da “Aslı” rollerine hayat verecek.
“Senden Daha Güzel” dizisi Antepli bir kadın doktorla, İstanbullu ünlü bir estetik doktorunun renkli çatışması beyazcama taşınacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir