1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İşte İlayda Alişan’ın yeni dizisi

Seversin dizisi final yapacak olan İlayda Alişan’ın yeni proje anlaşması yaptı.

İşte İlayda Alişan’ın yeni dizisi

Kanal D İç Yapımlar’ın imza attığı “Seversin”, yaz sezonunun en sevilen dizilerinin arasında yer alıyor. Kısa sürede kendi seyircisini oluşturan projenin ekran macerası 20. Bölümde son buluyor. Dizinin başrıol oyuncularından İlayda Alişan’ın yeni projesi de belli oldu. Başarılı oyuncu Bozdağ Film’in atv için çekeceği yeni iddialı projesi “Ateş Kuşları”yla anlaştı. Güzel oyuncu hafta sonu yeni dizi ekip arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Emir Khalilzadeh’in yönetmen koltuğunda oturacağı diziyi iki başarılı kalem Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz yazıyor. İlayda Alişan dizide Efekan Can’la partner olacak.

Dizinin ana castında Görkem Sevindik ve Erdem Şanlı da yer alıyor. Oldukça sarsıcı bir hikâyesi olan dizi flashback sahnelerle başlıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
‘Camdaki Kız’ kadrosuna sürpriz isim
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir