1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

İşte Hazal Filiz Küçükköse'nin merakla beklenen yeni dizisi

Hazal Filiz Küçükköse'nin yeni çekeceği proje merakla bekleniyordu.

İşte Hazal Filiz Küçükköse’nin merakla beklenen yeni dizisi

“Kara Sevda” dizisindeki performansıyla tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hazal Filiz Küçükköse’nin hangi diziyle ekrana döneceği büyük merak konusuydu. Proje konusunda çok titiz davranan, ince eleyip sık dokuyan güzel oyuncu sonunda içine sinen bir projeyle ekrana bomba gibi dönmeye hazırlanıyor.

Küçükköse Medyapım’ın FOX için çekeceği “Zengin Kız” kod adlı yeni iddialı dizisiyle anlaştı. Deniz Akçay’ın süpervizörlüğünü yaptığı dizide ünlü oyuncu güçlü bir iş kadını karakterine hayat verecek. Aile şirketinde çalışan Neslihan Köksal’ı canlandıracak olan Küçükköse “Zengin Kız”da bütün dengeleri değiştirecek. Hazal Filiz Küçükköse’nin annesini de ülkemizin değerli oyuncularından Nazan Kesal canlandıracak.

Hazal Filiz Küçükköse geçen aylarda Ay Yapım’ın Netflix için çektiği “Kötü Adamın 10 Günü” filminde de sürpriz bir role hayat vermişti.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir