1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Herkes Eylül Tumbar'ı konuşuyor

Herkes Eylül Tumbar’ı konuşuyor

Eylül Tumbar son günlerde adından en çok söz ettiren genç yıldızların başında… İrfan Şahin’in yapımcılığı üstlendiği “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” dizisi bir hafta önce Netflix’te görücüye çıktı. İzlenme rekoru kıran dizide ünlü oyuncu Melisa Sözen, muhteşem performansıyla bir kez daha kendisine hayran bırakırken Sözen’e kızı Bambi rolünde eşlik eden Eylül Tumbar da etkili oyunculuğuyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Eylül Tumbar’ın yaşı ve kim olduğu merak konusu oldu. 21 yaşındaki genç yetenek İzmir Çeşme’de yaşıyor. “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” dizisi Eylül Tumbar’ın ilk oyunculuk tecrübesi… Gelecek vadeden oyuncuyu başarılı cast direktörü Fatoş Koçak keşfetti. Dizi için 7- 8 kez deneme çekimine katılan Tumbar, Netflix yönetiminin de onayıyla dizinin Bambi’si oldu ve ilk oyunculuk macerasında başrol oynama şansı yakaladı. Önünde çıkan bu büyük fırsatı çok iyi değerlendiren Tumbar, doğal oyunculuğuyla takdir topladı.

Menajerliğini Emre Akbaş’ın yaptığı Tumbar, İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü’nde öğrenim gördü. Diziyi bir yıl önce çeken Eylül Tumbar, dünyanın dört bir yanında yayınlanan dizi sayesinde birçok kişinin dikkatini çekmeyi başardı.

thumbnail
Önerilen Yazı
ÖZEL HABER: Bergüzar Korel setlere hangi projeyle dönüyor? Rol arkadaşı kim?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir