1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hayat Bugün dizisine yeni konuk oyuncu

Hayat Bugün dizisi etkileyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Hayat Bugün dizisine yeni konuk oyuncu

Hayat Bugün yarın 4. bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. O3 Medya’nın üstlendiği, NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam’ın uluslararası ilk  uyarlaması olan “Hayat Bugün”ün yeni bölümü yine nefes kesen olaylara sahne olacak. Dizinin yeni bölümüne daha önce “Kırmızı Oda” dizisinde sergilediği başarılı oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken Berfun Beşel konuk oyuncu olacak.

Berfun Beşel “Hayat Bugün” dizisinde 1 bölüm konuk oyuncu olacak ve  Yağız karakterine hayat verecek. Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol’un başlıca rollerini paylaştığı dizinin yeni bölümünde Barış, çocuğunun olacağını öğrendiği için kanser tedavisine başlamaya karar verir. Bu sırada Çamlıtepe’deki kalp cerrahı Turgut, ölmek üzeredir ve Hisarönü Hastanesi’ne getirilir. Kalp Damar Cerrahisi Kongresi olduğu için tüm cerrahlar Londra’dadır. Barış bir karar verir, Çamlıtepe’nin tüm ambulansları Hisarönü’ne gelecektir! Bu kararda Aras, Barış’ın yanındadır. Hastanede “acil durum günü” ilan edilir. Bu esnada ise hastaneye gelen beklenmedik ziyaretçi Gazeteci Ekrem Tüzün, tüm aksaklıkları kaydetmektedir. İki genç çocuk Yusuf ve Mehmet Ali’nin de hastaneye getirilmesiyle işler değişir. Hisarönü Hastanesi’nin en zorlu gününden sonra Barış’ı, bir sürpriz beklemektedir!

thumbnail
Önerilen Yazı
Pelin Karahan’a büyük şok… Eşi apar topar ameliyata alındı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir