1. Anasayfa
  2. Dizi

Hangi yazlık diziler geliyor?

Hangi yazlık diziler geliyor?
Yazlık diziler için çalışmalar hızlandırıldı. Geçen sezon atv için Kalp Yarası dizisini çeken Süreç Film yeni bir proje için kolları sıvadı. Yine Yıldız Hülya Bilban’ın yöneteceği “Ah Canım Hayat” adlı dizi bir dram projesi olacak. Diziyi Nalan Merter Savaş, Vilmen Özçınar yazıyor.
No9’un patronu Yağmur Ünal FOX’a 42. Bölümde final yapacak olan “Aşk, Mantık, İntikam”ın ardından FOX’a Şahin Altuğ’un yazıp yöneteceği yeni bir dizi hazırlıyor.
Kanal D, D Productions şirketini yeniden aktif hale getiriyor ve Barış Erdoğan ve İlker Arslan’ın yazacağı yazlık diziyi hayata geçirecek. Projenin yönetmenliğini başarılı isimlerden Serdar Gözelekli yapacak.
Medyapım ve MF Yapım şu günlerde FOX’a harıl harıl 2 dizi hazırlıyor. Gold Film’in Ayşe Kutlu imzalı “Senden Daha Güzel” dizisinin kadrosu yakında netleşecek. NTC Medya ise FOX’a bir gençlik işi çekecek.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir