1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Hande Erçel’in dizi projesiyle ilgili ilk detaylar

Hande Erçel'in yeni dizi projesinin senaryo hazırlıkları başladı.

Hande Erçel’in dizi projesiyle ilgili ilk detaylar

Hande Erçel’in “Sen Çal Kapımı” dizisinin ardından çekeceği yeni proje merak konusu… Ünlü oyuncu önceki hafta Bebek’teki MF Yapım’da toplantı yapmış ve “Beni çok heyecanlandıran bir hikaye dinledim ama henüz görüşme aşamasındayım. Detay veremem” demişti.

Erçel’in başarılı yapımcı Asena Bülbüloğlu’yla yaptığı görüşmenin bir dijital dizi için olduğu öğrenildi. Hande Erçel’in sıcak baktığı dizi projesinin hikâyesi Bülbüloğlu ile yönetmen Yusuf Pirhasan’a ait… Hikayenin senaryo çalışmaları başladı. Disney Plus için çekilecek diziyi birçok başarılı projeyi kaleme alan Ayşe Kutlu’nun yazdığı öğrenildi. Senaryo çalışmaları bittikten sonra oyuncu kadrosu belirlenecek olan dizinin yeni bir gelişme olmazsa yaza doğru çekilmesi planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aşk, Yonca ve Diğerleri’nin adı değişti, kanalı belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir