1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Halil İbrahim Ceyhan'ın yeni dizisi belli oldu

"Emanet" dizisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Halil İbrahim Ceyhan'ın yeni projesi merakla bekleniyor.

Halil İbrahim Ceyhan’ın yeni dizisi belli oldu

Halil İbrahim Ceyhan yapım şirketiyle anlaşmış ve sezon sonunda “Emanet” dizisiden ayrılmıştı. Dizi ve film teklifleri alan ancak ince eleyip sık dokuyan Ceyhan kararını verdi ve duayen yapımcı Fatih Aksoy‘un FOX için hazırladığı “Kirli Sepeti” dizisiyle prensipte el sıkıştı.

Merve Girgin‘in kurucu yönetmeni olduğu dizide Halil İbrahim Ceyhan, Nedime’nin (Cansu Tosun) ev sahibi ve Aylin’in (Melisa Döngel) eşi Murat’a hayat verecek. Ağustos ayında sete çıkacak olan dizide Ayça Bingöl (Songül), Serkay Tütüncü (Kahraman), Ceren Moray (Hayriye), Cansu Tosun (Medine), Aydan Şener (Canan), Bestemsu Özdemir (Yasemin) ve Melisa Döngel (Aylin) ve Deniz Sarıkaş‘ın (Ahmet) ve  Billur Melis Koç (Nergis) başlıca rollere hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
İşte satış rekorları kıran “Güneşi Söndürmem Gerek” kitabının film versiyonunun oyuncu kadrosu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir