1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Güzel Günler "Teşkilat" ve "Yargı"ya rakip oluyor

TMC Film'in Show TV'yle anlaştığı Güzel Günler dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Güzel Günler “Teşkilat” ve “Yargı”ya rakip oluyor

“Güzel Günler” dizisinin merakla beklenen yayın tarihi belli oldu. Dizinin ‘Binbir Gece’, ‘Canım Ailem’ ve ‘Aramızda Kalsın’ gibi televizyon tarihine damgasını vurmuş projelerinin yapımcısı Erol Avcı, Cannes Film Festivali’nde Show TV yönetimiyle el sıkışmıştı.

‘Güzel Günler’in yayın tarihi belli oldu. Dizi 6 Kasım Pazar akşamı 20.00’de yayınlanacak. Pazar akşamları Teşkilat ve Yargı’ya rakip olacak dizide başlıca rolleri Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler paylaşıyor.

İzleyicisiyle buluşmak için gün sayan ‘Güzel Günler’in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Selin Tunç kaleme alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Duy Beni dizisine konuk oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir