1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Gözleri KaraDeniz dizisinin Azil ve Güneş’inden ilk kare

atv'nin yeni iddialı dizisi Gözleri KaraDeniz'in ekibi hafta başı Rize’ye gidiyor. 8 ve 9 Temmuz günleri sıcak prova yapacak olan oyuncular 10 Temmuz itibariyle sete çıkacak.

Gözleri KaraDeniz dizisinin Azil ve Güneş’inden ilk kare

“Gözleri KaraDeniz” dizisinin ekibi hafta başı Rize’ye gidiyor. 8 ve 9 Temmuz günleri sıcak prova yapacak olan oyuncular 10 Temmuz itibariyle sete çıkacak. Rize çekimlerinin yeni bir değişiklik olmazsa 21 Temmuz’a kadar tamamlanması planlanıyor.

MAÇARİ’LERİN KAYIP VARİSİ AZİL

Öte yandan O3 Medya imzalı dizinin başrol oyuncuları Halit Özgür Sarı ve Özge Yağız’ın provalardan ilk fotoğrafı da servis edildi. Altan Dönmez ve Orkun Çatak’ın yöneteceği dizide Halit Özgür Sarı Türkiye’nin en kudretli ailesi Maçari’lerin kayıp varisi Azil’e hayat veriyor. Senaryo danışmanlığını Ali Can Yaraş’ın üstlendiği, Ayberk Çınar, Ayşin Akbulut ve Simge Ayvazoğlu’nun yazdığı dizide Özge Yağız ise Azil’le yolu tesadüfen kesişen Maçari’lerin avukatı Güneş’e hayat verecek.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Eylül ayında seyirciyle buluşacak olan Dizide Halit Özgür Sarı (Azil) ve Özge Yağız’a (Güneş) usta oyuncular Mehmet Özgür (Osman), Yonca Şahinbaş (Nermin), Mustafa Açılan (Mehmet), Erol Babaoğlu (Sado), Ebru Aykaç (Havva), Eren Ören (Dursun), Osman Albayrak (Kınalı), Onur Özaydın (Haki), Gizem Arıkan (Ayla), Berk Ali Çatal (Sancar), Türkü Su Demirel (Fatoş), Özgür Çınar Deveci (Yunus) ve “Asiye” karakteriyle Ayten Uncuoğlu eşlik edecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Berk Cankat “Zeytin Ağacı”nın Yorgo’su oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir