1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

 ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye flaş transfer

Show TV'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'ye flaş bir isim dahil oldu.

 ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye flaş transfer

Yapımcılığını  BKM’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda  Altan Dönmez’’in oturduğu, senaryosunu Gani Müjde’niin yazdığı “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizisinin kadrosuna Tolga Güleç dahil oldu. Ünlü oyuncu 10. bölümden itibaren ‘’Rıza’’ karakterine hayat vererek izleyenlerin karşısına çıkacak.

Perşembe akşamları ekrana gelen ‘’Gelsin Hayat Bildiği Gibi’’ dizisinin konusu, kirli geçmişini ardında bırakıp polisle yaptığı işbirliği sonucunda coğrafya öğretmeni olarak yeni bir hayata başlayan Sadi Payaslı ve atandığı Karabayır Lisesi’nde tanıştığı, yolu ıslah evinden geçmiş ve kendilerine verilen ikinci şansı kullanmak isteyen beş gencin çarpıcı hikayesini anlatıyor. Dizinin kadrosunda; Ertan Saban, Özge Özberk gibi usta oyuncularla birlikte Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Onur Özer, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Yeşim Çelebi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi isimler yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
 ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye flaş transfer

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir