1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Bursa Bülbülü" filminin iki yıldızı FOX'un "Kısmet" dizisinde başrolde

Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar "Bursa Bülbülü" filminin ardından "Kısmet" dizisiyle yeniden aynı projede buluşuyor.

“Bursa Bülbülü” filminin iki yıldızı FOX’un “Kısmet” dizisinde başrolde

FOX‘un NTC Medya imzalı dizisi “Kısmet”in dün okuma provası yapıldı. Dizi bugün sabah da sete çıktı. Fatih Aksoy ile Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği dizide Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar’ın başrollerini paylaşıyor. İki ünlü oyuncu Ata Demirer’in “Bursa Bülbülü” filminde ani kardeşi canlandırıyordu. Bu kez ise Gelinoğlu ile Özacar kavuşamayan avukat Doğan ve komşusu Melike rolleriyle seyirci karşısına çıkacak.

Semih Bağcı’nın yönettiği dizinin senaryosunu Mahinur Ergun ile Yusuf Reha Alp kaleme alıyor. Dizinin sloganu “Bazen kavuşmak için iki tarafın da çok sevmesi yeterli olmaz ama ayrılmak da “Kısmet” değildir.”…

Dizinin tan kadrosu şöyle; Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Cenan Adıgüzel, Lale Mansur, Arif Pişkin, Serdar Orçin, Kerem Kupacı, Erdal Küçükkömürcü, Zeynep Kankonde, Yeliz Şar, Ece Yaşar, Değer Soysal Alp, Neşe Baykent, Serhan Ernak, Sezer Koç, Göktuğ Yıldırım, Deniz Gürkan, Gökçe Şen, Nebi Tolga Yılmaz ve Naz Öngen’in kadrosunda yer aldığı dizinin çekimleri ise çok yakında başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yasak Elma’nın büyük finalinde 2 magazin bombası işleniyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir