1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

FOX’a bu sezon tanıtım filmi çekilecek mi?

FOX'un her yıl çektiği büyük prodüksiyonlu yeni sezon tanıtım filmi açık ara diğer kanallara fark atar ve günlerce konuşulurdu.

FOX’a bu sezon tanıtım filmi çekilecek mi?

FOX’un her yıl yeni yayın dönemi tanıtım filmleri güçlü prodüksiyonu ve senaryosuyla günlerce konuşulurdu. Bu sezon da seyirciler tanıtım filmini bekliyordu.

Ancak gelen haberler şu yönde; FOX bu sezon tanıtım filmi çekmeyecek. Asena Bülbüloğlu’nun imza attığı “Kusursuz Kiracı” dizisini erken başlatan kanal yakında Bir Peri Masalı ve Gelecek Uzun Sürer dizilerini peş peşe seyirciyle buluşturacak.

Cenk Soner’in yönettiği kanalın 2023 yılbaşında ise çok özel bir tanıtımla yeni yıla gireceği konuşuluyor. Öte yandan FOX’un aynı bünyedeki Disney Plus için Türkiye’nin dünyaca ünlü starlarıyla tanıtım çektiği tanıtım filmleri çok beğenilmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Seversin 20. bölümde final yapıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir