1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Fatih Al üç koldan birden geliyor

Ödüllü oyuncu Fatih Al peş peşe yeni projeler çekiyor.

Fatih Al üç koldan birden geliyor

Ülkemizin en başarılı oyuncuları arasında olan Fatih Al, hem dizi, hem film hem de tiyatroda seyirci karşısında… Al, pazar akşamı ilk kez seyirciyle buluşan Jekyll & Hyde müzikalinde Sir Danvers Crew rolüne hayat veriyor ve muhteşem performansıyla kendisine hayran bırakıyor.

Türkiye- İngiltere ortak yapımı ‘’Dört Duvar’’ filmindeki rolüyle Tokyo Uluslararası Film Festivali’nde ‘’En İyi Erkek Oyuncu’’ ödülünü alan Al, Blutv’de yayınlanacak olan Bozkır dizisinde Akif Emre rolüne hayat verecek. Çekimler aralık ayında tamamlanıyor.

Ödüllü oyuncu Ay Yapım’ın Miramax ve Paramount ile ortak yapım olarak çektikleri ‘’The Turkish Detective ‘’dizisinde ‘’Bucar’’ rolünde Haluk Bilginer ile oynadı. Film 2023’te Paramount+ kanalında yayınlanacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir