1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Eser Yenenler ile Berfu Yenenler’den dizi geliyor

Eser Yenenler ile Berfu Yenenler beraber hem gösteri yapacak, hem dizi çekecek.

Eser Yenenler ile Berfu Yenenler’den dizi geliyor

Ünlü komedyen Eser Yenenler eşi Berfu Yenenler’le “Çift Terapisi” adlı gösterisiyle seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gösteride şu konu başlıkları yer alacak:

“Kadın erkek ilişkilerindeki problemler ortak mıdır yoksa her ilişki kendine mi özgüdür? Erkekler kadınları delirmenin eşiğine nasıl getiriyor, kadınlar da geri kalmayıp karşı atakla erkekleri delirtiyor, ilişkiler çıkmaza giriyor.”

Gösterinin yanı sıra ünlü çift Exxen için bir de dizi hazırlıyor. Berfu Yenenler geçen günlerde dizi için sosyal medyadan isim önerisi istemişti. Merak edilen projenin detayları belli oldu. Bölümleri 15-20 dakikadan oluşacak ve 18 günde çekilmesi planlanan dizinin şimdiki adı “Bir Evlilik Hikâyesi”… Dizi 9 bölümden oluşacak ve Eser ile Berfu Yenenler’in tanışmalarından büyük oğlu Kuzey’i doğurmasına kadar geçen hikâyeyi esprili bir dille anlatacak. Dizinin senaryosunu Berfu Yenenler yazdı. “Bir Evlilik Hikâyesi” dizisinin yönetmen koltuğunda ise Can Kılcıoğlu oturacak. Diziye ünlü konuk oyuncular da renk katacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dokuz Oğuz dizisinin yeni keskin nişancısı kim oldu?
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir