1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erkeğe Güven Olmaz dizisi sete çıktı

Pastel Film imzalı Erkeğe Güven Olmaz dizisi sete çıktı.

Erkeğe Güven Olmaz dizisi sete çıktı

Yaşar ve Efe İrvül’iün sahibi olduğu Pastel Film’in FOX için hazırladığı  “Erkeğe Güven Olmaz” dizisi bugün sete çıktı. Can Anafarta’nın yönettiği dizinin ilk sahneleri Antalya’da çekiliyor. Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Rüya Helin Demirbulut, Ahmet Kayakesen, Erdal Küçükkömürcü, Hülya Gülşen, Derya Beşerler, Naz Sayıner ve Emirhan Dönmez’i buluşturan dizinin senaryo süpervizörlüğünü Can Sinan yapıyor.

Diziyi A. Orçun Okşar, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel yazıyor. Dizide Erhan (Alperen Duymaz) bir şirketin finans bölümünde çalışmaktadır, aynı zamanda Elif’le (Rüya Helin Demirbulut) evlilik planları yapmaktadır. Büyük bir borca giren Erhan’ın kaderini patronu Sibel’in (Melisa Aslı Pamuk) yaptığı teklif değiştirir. Patronu ondan otelde 3 gününü kendisi için ayırmasını ister. Ancak hiçbir şey sanıldığı gibi çıkmaz.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aras Bulut İynemli’den flaş karar

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir