1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erkan Meriç hangi diziyle ekrana dönecek?

Erkan Meriç'in ekrana hangi diziyle döneceği merak konusu olmuştu.

Erkan Meriç hangi diziyle ekrana dönecek?

“Adını Sen Koy” dizisiyle yıldızı parlayan Erkan Meriç son olarak FOX’ta seyirciyle buşuşan “Gülümse Kaderine” projesinde seyirci karşısına çıkmıştı. Yakışıklı oyuncu yaptığı sosyal medya paylaşımlarında yeni bir diziyle ekrana döneceğinin sinyalini vermişti.

O projenin detayları belli oldu. Erkan Meriç yakında yeni yayın döneminde dizi konusunda atağa geçen tv8’de ekrana gelecek olan kod adı “Yazgı” olan bir günlük dizide başrol oynayacak.

Şimdiden merak konusu olan diziyi Hakan Şahin yönetecek. Yaşar Aksu ve ekibinin yazdığı “Yazgı”nın çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Oyuncu seçimleri süren dizi için şu günlerde Erkan Meriç’e partner aranıyor. Senaryoyu çok beğenen ve tolü için çalışmalara başlayan Meriç, heyecanlı günler geçiriyor.

Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir