1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Erdal Beşikçioğlu ile kızı Derin’in Ankara’nın Bağları dansı

Erdal Beşikçioğlu kendi izinden giden kızı Derin’le BluTv’de 7 Aralık’ta 2. Sezonu yayınlanacak olan “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” dizisinde beraber kamera karşısına geçti.

Erdal Beşikçioğlu ile kızı Derin’in Ankara’nın Bağları dansı

“Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi”nin ikinci sezonu 7 Aralık’ta yayında… BluTv’nin merakla beklenen yapımlarından, Hepsiburada Premium katkılarıyla yayınlanan “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi”nin ikinci sezonu için oyuncular ve yapım ekibi düzenlenen gecede bir araya geldi. Dizinin Behzat Ç.’si Erdal Beşikçioğlu 22 yaşındaki kızı Derin’le beraber kamera karşısına geçiyor.

Birlikte kızıyla beraber kameralara poz veren Erdal Beşikçioğlu “Biz Derin’i çocuk işçi olarak çok ufak yaşlardan beri çalıştırdık. Oyunculuk öğretilmez, öğrenilir. Bir babanın kızıyla oynaması çok gurur verici…Bir taraftan da tarifi imkansız bir keyif…Bir gencin kendini bulması önündeki örnekleri, yani anne ve babasını yıkarak oluyor. Derin de o yolda… Umarım büyüdükçe bizlerden daha iyi yerlere gelecektir. Bizim en büyük mutluluğumuz şu dakikadan sonra onun başarıları…” dedi.

Erdal Beşikçioğlu ile kızı Derin Beşikçioğlu ilerleyen dakikalarda Ankara’nın Bağları şarkısı eşliğinde karşılıklı dans da etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Şarkıcı Emrah’tan sürpriz dönüş…  Yılbaşı gecesi sahnede…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir