1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ego dizisinin senaristleri değişti

Ego kod adlı "Erkeğe Güven Olmaz" dizisinin çekimleri Antalya'da başladı.

Ego dizisinin senaristleri değişti

Ego kod adlı iddialı dizinin çekimleri başladı. Efe İrvül ve Yaşar İrvül’ün imza attığı “Erkeğe Güven Olmaz” dizisi dün sete çıktı.  Yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yaptığı, senaryosunu Erkan Birgören ve Tuna Görgün’ün kaleme aldığı dizinin çekimleri Antalya’da başladı.

Kadrosuyla Dizide Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Tuna Orhan, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü başlıca rolleri paylaşıyor.

Dizinin konusuna gelince; Elif’le (Rüya Helin Demirbulut) Erhan (Alperen Duymaz) birbirlerini çok seven nişanlı bir çifttir ve hayattan en büyük beklentileri evlenip, mutlu bir yuva kurmaktır. Yaşantılarının rutini, Erhan’ın trajik aldanışı ile bozulur ve Erhan, ödenmesi çok güç bir borç yüküyle karşı karşıya kalır. Birlikte gittikleri, Erhan’ın iş gezisinde aldıkları bu haberle hayatları da psikolojileri de alt üst olacaktır. Ödemeleri neredeyse imkansız olan borç hayatlarını kabusa çevirmişken, Erhan’ın patronu Sibel’in (Melisa Aslı Pamuk) yaptığı teklif hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir…

thumbnail
Önerilen Yazı
Burcu Özberk, Pınar Deniz’i eleştiren tweet’i beğendi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir