1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Dokuz Oğuz dizisinin ilk bölümü ne zaman?

Dokuz Oğuz dizisi cumartesi akşamları seyirciyle buluşacak.

Dokuz Oğuz dizisinin ilk bölümü ne zaman?

Dokuz Oğuz dizisi FOX’un merakla beklenen dizilerinin başında geliyor. Cem Akyoldaş’ın yönetmen koltuğuna oturduğu, Süleyman Çobanoğlu’nun ise kaleme aldığı dizinin yayın günü geçen hafta belli olmuş ve Gold Film imzalı dizinin cumartesi günü yayınlanmasına karar verilmişti.

Dizinin ilk bölümünün yayın tarihi olarak da 21 Ocak planlanıyordu. Ancak bölüm bu haftaya yetişmedi ve dizinin yeni tarihi 28 Ocak oldu. Dizide Kubilay Aka, Bilge Töreyeva, Yasemin Kay Allen, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç,  Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sen Çal Kapımı’nın 3 yıldızından reklam anlaşması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 14 Kasım 2023

    TRT 1 yönetim karar versin inşallah teşkilat dizisi 5 sezon versin bekliyorum 6 sezon sonu kadar uzatmaya devam edelim 2026 gelsin çabuk girsin yeni oyuncular istiyorum başlangıç için saygı duyarım sayın birsen hanım selamlar saygılar sunuyorum efendim yönetim kurulu kararı verecek misin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir