1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Disney Plus bu hafta 2 etkinliğini birden iptal etti

Disney Plus Taksim'deki terör saldırısı nedeniyle bu hafta yapacağı 2 etkinliği de iptal ettiğini duyurdu.

Disney Plus bu hafta 2 etkinliğini birden iptal etti

Disney Plus’ın 8 bölümlük ‘Ben Gri’ dizisi 16 Kasım’da ilk iki bölümüyle tüm dünyada aynı anda yayınlanacak. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiğid diziyi Yağmur Taylan ve Durul Taylan yönetti. Başrolünde Timuçin Esen’in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Ebru Özkan Saban, Alican Yücesoy, Buçe Buse Kahraman, İlayda Akdoğan, Mücahit Koçak, Onur Bilge, Selin Kahraman yer alıyor. Dizinin salı akşamı Galataport’ta yapılması planlanan daveti Taksim’deki bombalı saldırı nedeniyle iptal edildi.

Alınan karar “İstanbul’da yaşanan ve hepimizi derinden etkileyen acı olay sebebiyle 15 Kasım Salı günü gerçekleşecek Ben Gri ön izleme etkinliğimiz iptal olmuştur” açıklamasıyla duyuruldu. Daha sonra ise perşembe günü Soho Otel’de yapılması planlanan Disnep Plus kahvaltısı ertelendi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özge Borak ve Mert Turak aynı filmde  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir