1. Anasayfa
  2. Dizi

Disney Plus bomba gibi geliyor, şimdi Netflix düşünsün

Disney Plus bomba gibi geliyor, şimdi Netflix düşünsün

The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+, bu yaz 42 ülke ve 11 yeni bölgede hizmete gireceğini açıkladı. Yayına başlayacağı ülkeler arasında Türkiye ile birlikte Güney Afrika, Polonya ve Birleşik Arap Emirlikleri de yer alıyor.

Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic ve daha fazlası… Platforma özel orijinal yapımların da yer alacağı binlerce saatlik içeriği ile Disney+, dünyanın en sevilen hikayelerinden pek çoğuna ev sahipliği yapıyor.

Disney+’ın bu yaz yayına başlayacağı ülkelerin tam listesi (alfabetik sırayla): Andorra, Arnavutluk, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Fas, Filistin Devleti, Güney Afrika, Hırvatistan, Irak, İsrail, Karadağ, Katar, Kosova, Kuveyt, Kuzey Makedonya, Letonya, Libya, Lihtenştayn, Litvanya, Lübnan, Macaristan, Malta, Mısır, Polonya, Romanya, San Marino, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Suudi Arabistan, Tunus, Türkiye, Umman, Ürdün, Vatikan, Yemen ve Yunanistan…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir