1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Defne Samyeli "Aldatmak" dizisine veda ediyor

Defne Samyeli geçen aralık ayında avukat Elmas rolüyle dahil olduğu "Aldatmak" dizisinden ayrılmaya hazırlanıyor.

Defne Samyeli “Aldatmak” dizisine veda ediyor

Defne Samyeli atv’nin perşembe günleri seyirciyle buluşan “Aldatmak” dizisinin kadrosuna geçen aralık ayında dahil olmuştu. Avukat Elmas rolünü canlandıran Samyeli, ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Defne Samyeli geçen günlerde dizinin Güzide’si Vahide Perçin‘le fotoğrafını yayınlayıp “Olağanüstü yeteneğine her an eşlik eden iş disiplini, bitmeyen enerjisi, insana ve dünyaya dair hassasiyetiyle el ele duran çelik gibi doğruları… Gerçekten harika biri Vahide Perçin. Yakından tanımakla onur duydum. Çok seviyorum” mesajını yayınlamıştı.

Defne Samyeli, atv’nin “Kuruluş Osman“, “Kardeşlerim” ve “Ateş Kuşları“yla beraber devam ettirme kararını aldığı “Aldatmak” dizisinden 31. bölümde ayrılacak. Sahne ve single çalışmalarına devam eden Samyeli yeni gelen dizi ve film tekliflerini değerlendirmeye başladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nazlı Sabancı ve Yasemin Allen’dan Hüdapar tepkisi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir