1. Anasayfa
  2. Dizi

Cansu Dere koronaya yakalandı, Sadakatsiz ara mı veriyor?

Cansu Dere koronaya yakalandı, Sadakatsiz ara mı veriyor?

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Berkay Ateş’in paylaştığı Kanal D’nin “Sadakatsiz” dizisi 2. sezonunda da büyük ilgiyle izleniyor. Medyapım’ın Neslihan Yeşilyurt imzalı rekortmen dizisi kısa bir aradan sonra yarın yeni bölümüyle seyirciyle buluşacak.

Yılbaşı tatilinin ardından sete dönen ekipte başrol oyuncusu Cansu Dere’nin koronaya yakalandığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun sette yapılan rutin kontrolde test donucu pozitif çıktı. Hemen karantinaya giren Cansu Dere’nin hastalığı hafif atlattığı öğrenildi.

Dizinin Asya’sı Cansu Dere’nin sağlık durumu projenin yayın takvimini etkilemeyecek. Ünlü oyuncunun yer almadığı diğer sahnelerin çekimi sürüyor. Bir bölüm de stokları olan ekip Dere negatife döner dönmez Asya’lı sahnelere başlayacak.

Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir