1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Çağatay Ulusoy'un "Terzi" dizisinin yayın tarihi belli oldu

Çağatay Ulusoy ile Şifanur Gül'ün partner olduğu "Terzi" dizisi 2 Mayıs Salı günü seyirciyle buluşacak.

Çağatay Ulusoy’un “Terzi” dizisinin yayın tarihi belli oldu

Çağatay Ulusoy’un önce televizyona daha sonra da Netflix’e çekilmesine karar verilen “Terzi” dizisi merakla bekleniyordu. Ara vermeden çalışmaya devam eden “Centilmen” filminin ardından “Kübra” dizisine başlayan Ulusoy’un gerçek bir hikâyeden esinlenerek çekilen “Terzi” filmi 2 Mayıs’ta görücüye çıkacak.

Dizide Ulusoy’a Çağatay Ulusoy (Peyami), Salih Bademci (Dimitri), Şifanur Gül (Esvet), Olgun Şimşek (Mustafa), Ece Sükan’ın (Suzi) eşlik ettiği diziyi Cem Karcı yönetti.

Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın yazdığı dizide başarılı bir terzi olan Peyami dedesinin ölümünden sonra akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa’nın (Olgun Şimşek) bakımını üstlenmek zorunda kalır. Bu sırada hayatına Dimitri’nin nişanlısı Esvet, Peyami’nin ve Mustafa’nın hayatına girer. Dizide ayrıca Zeynep Tarhan,  Murat Kılıç, Celile Toyon, Engin Şenkan, Vedat Erinci, Lila Gürmen ve Evrim Alasya da rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Doktor: Sadık Ahmet filminde kim başrol oynayacak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir