1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

bluTV'de görev değişimi

blutv'nin kurucusu Aydın Doğan Yalçındağ koltuğunu çalışma arkadaşı Deniz Şaşmaz Oflaz'a devretti.

blutv’de görev değişimi
blutv’de önemli bir görev değişimi yaşandı. Platformun kurucusu Aydın Doğan Yalçındağ koltuğunu çalışma arkadaşı Deniz Şaşmaz Oflaz’a devretti. Yalçındağ yaptığı yazılı açıklamada şu satırlara yer verdi:
“Herkese iyi seneler, Yeni yıla başlarken sizlerle önemli ve güzel bir haberi paylaşmak istiyorum. Kurucusu olduğum blutv’deki CEO’luk görevimi 9 Ocak 2023 tarihi itibarıyla çok sevgili çalışma arkadaşım Deniz Şaşmaz Oflaz’a devrediyorum. 1 milyon üyemiz ve üretmiş olduğumuz 500 saatin üzerinde içerikle blutvbugün Türkiye’nin en önemli medya platformlarından ve sevilen markalarından biri haline gelmiştir. blutv’de benimle beraber omuz omuza çalışarak bu başarıya taşıyan bütün çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Deniz ile yaklaşık 6 yıldır çok yakın çalışma fırsatı bulduk. blutv’nin bugünlere gelmesinde katkısının çok büyük olduğunun altını çizmek isterim. Bundan sonraki süreçte blutv’nin Deniz’in liderliğinde daha büyük başarılara koşacağına inancım tamdır. Deniz’e yeni görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun…”
Deniz Şaşmaz Oflaz da “2016’dan beri heyecanla özveri ile ve yenilikçi vizyonuyla blutv’yi bugünlere getiren Doğan ile 6 yıl boyunca birlikte çalışmak çok keyifliydi ve benim için çok önemli bir tecrübe oldu. Bu süreçte Bana güvenerek bana her alanda fırsat yarattığı için kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Tıpkı onun yaptığı gibi genç ve enerjisi yüksek ekibimizle bayrağı büyük bir gururla teslim oluyor, onun ışığında Blutv’nin başarılarına başarı katmasını diliyorum” diye konuştu.
thumbnail
Önerilen Yazı
Hangi dizi final yapıyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir