1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Birkan Sokullu’nun partneri kim oldu?

OGM Pictures'ın Star TV için çekeceği "Lavanta Konağı"nın adı Ab-ı Hayat oldu. Birkan Sokulu dizi için imza aşamasında...

Birkan Sokullu’nun partneri kim oldu?

Birkan Sokullu’nun Masumlar Apartmanı dizisinin ardından çekeceği yeni dizi merak konusuydu. OGM Pictures’ın patronu Onur Güvenatam, Star TV’yle içerik anlaşması yapmış, ilk olarak “Yalı Çapkını” dizisini çekmişti. Sırada “Ab-ı Hayat”, “Çöp Adam” ve “Kral Kaybederse” var.  İlk adı “Lavanta Konağı” olan “Ab-ı Hayat”ı Nuran Evren Şit yazıyor.

Bir konakta yaşayanların hikâyesini anlatan dizinin çok farklı bir öyküsünün olduğu konuşuluyor. Dizinin başrol oyuncuları için Birkan Sokullu ve Hilal Altınbilek’in adı geçiyor. “Ab-ı Hayat”ın yönetmen koltuğunda da Emmy Ödüllü başarılı yönetmenimiz Hilal Saral oturacak. Çekimler ekim ayında başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cennetin Çocukları’na flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir