1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Bir Küçük Günışığı” dizisine yeni oyuncu

Seray Kaya ve Berk Oktay'ı buluşturan "Bir Küçük Günışığı" dizisine yeni bir oyuncu katıldı.

“Bir Küçük Günışığı” dizisine yeni oyuncu

Atv’nin NGM imzalı yeni dizisi “Bir Küçük Günışığı”nın çekimleri devam ediyor. Emre Kabakuşak’ın yönettiği diziyi Özgür Evren Heptürk yönetiyor. Seray Kaya ve Berk Oktay’ı buluşturan dizinin flashback sahneleri İtalya’da çekildi. Seray Kaya dizide ortağı Fulya’yla (Gizem Ünsal) çalışan Elif adlı bir düğün organizatörünü canlandırıyor. Elif, okul yıllarından itibaren Hakan’la (Yiğit Yapıcı) evlidir ve çok mutludur. Ancak bir gün eşini trafik kazasında kaybettiğinde yıllarca büyük bir yalanı yaşadığını öğrenir, ortada bir çocuk ve onlarca cevapsız soru vardır. Dünyası başına yıkılır.

Eşinin çalıştığı şirketin patronu Fırat Soykök (Berk Oktay) ona destek olur ama yine çok büyük bir sır vardır. Bütün karakterlerin üstünü örttüğü türlü türlü oyunlarının olduğu dizide Fırat’ın kardeşi Dila’ya başarılı oyuncu Tuğçe Açıkgöz hayat veriyor. Dila’nın barmen sevgilisini ise Yılmaz Bayraktar oynuyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir