1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizi ekibi Özbekistan'da

Oktay Kaynarca'nın başrolünü oynadığı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin Özbekistan çekimleri devam ediyor.

‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ dizi ekibi Özbekistan’da

Oktay Kaynarca ile Onur Tan’ın proje tasarım ve genel hikayesine imza attığı Bu Cihana Sığmazam dizisi eylül ayında atv’de seyirciyle buluşacak.  Güzel Adamlar Medya’nın imza attığı diziyi Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş kaleme alıyor.

Merakla beklenen dizinin  ekibi İstanbul çekimlerinin ardından geçen günlerde Özbekistan’a gitmiş ve senaryoda Cezayir’in (Oktay Kaynarca) hikayesinin yurtdışı sahnelerini çekmek için İpek Yolu’nun başkenti ve aynı zamanda dünya tarihinde 16 devlete başkentlik yapmış olan Semerkand ve Buhara’ya gitmişti.

“Ben Bu Cihana Sığmazam”ın yurtdışı sahnelerinden ilk kareler yayınlandı. Dizi çekimlerinde Oktay Kaynarca ve ekibi büyük ilgiyle karşılandı. Bu nedenle zaman zaman çekimlere ara verildi.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir