1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Başak Gümülcinelioğlu’na son dakika şoku

Başak Gümülcinelioğlu'nun Ateş Kuşlasr

Başak Gümülcinelioğlu’na son dakika şoku

Başak Gümülcinelioğlu “Yargı”dan ayrıldıktan sonra birçok teklif almış ve aralarından “Ateş Kuşları”nı kabul etmişti. Dizinin başrolü için seçilen başarılı oyuncu daha önce anlaştığı “Olur Olmaz” dizisi nedeniyle ekipten ayrılmak zorunda kaldı. Ateş Kuşları’nın yapımcısı Mehmet Bozdağ, Gümülcinelioğlu’nun sevgilisi Çağrı Çıtanak’la oynadığı diziden daha sonra haberdar oldu ve beraber çalışamayacaklarını iletti.

atv’nin ekran yüzlerine dijital projelerde oynama izni vermediği biliniyor. Kardeşlerim dizisinin Suzan’ı Ahu Yağtu’nun da bir dijital filmde oynaması gündeme gelmiş ancak kanaldan izin çıkmamıştı. Aynı şekilde Disney Plus’la anlaşan oyuncular da sadece FOX’un dizilerinde oynayabiliyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yargı bomba gibi dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir