1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Barbaroslar'ın Niko'su Batuhan Bayar 'Altay' dizisinde

"Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı"nda Niko rolüne hayat veren Batuhan Bayar yeni dizisinde oldukça iddialı bir role hayat veriyor.

Barbaroslar’ın Niko’su Batuhan Bayar ‘Altay’ dizisinde

“Lost” ve “Prison Break” gibi efsane dizilerin yönetmeni Bobby Roth, dizi çekimleri için Türkiye’ye geldi.  TRT Dijital için çekilen dizinin adı “Süper Kahramanlar – Altay”… T-World Entertainment’in yapımcılığını üstlendiği projenin diğer yönetmenleri ise Kerem Çakıroğlu ile Ezel Akay… Uzun süredir üzerinde çalışılan dizinin başrol karakteri Mete’yi daha önce TRT’nin “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı” dizisinde Niko rolüne hayat veren Batuhan Bayar oynuyor.

Cem Özer’in de Cezeri karakterine hayat vereceği dizide Aslı Sümen de rol alıyor. Dünyaca ünlü 72 yaşındaki yönetmen Bobby Roth, sete çıkmadan önce yemekte bir araya geldiği başrol oyuncusu Batuhan Bayar’ı övdü ve “Mete karakterini canlandıran T-World’ün yıldızı Batuhan Bayar ile akşam yemeği. O çok iyi olacak” yorumuyla paylaşım yaptı. Bobby Roth, Bayar’la provalardan da fotoğraf yayınladı. Batuhan Bayar, müzisyen kimliğiyle de tanınıyor. Gitar ve saz çalabilen Bayar, daha önce reklam filmlerinde ve Aile Hükümeti filminde oynadı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Fikret Kuşkan’dan yeni dizi geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir