1. Anasayfa
  2. Dizi

Barbaroslar’da bir bomba ayrılık daha…

Barbaroslar’da bir bomba ayrılık daha…
ES Film’in TRT için çektiği dev prodüksiyonlu dizisi Barbaroslar Akdenizin Kılıcı perşembe akşamları seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Berat Özdoğan’ın yönettiği “Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı”na Izabel rolüne hayat veren Pelin Akil’in veda edeceği ortaya çıkmıştı. İlgiyle izlenen dizide 30. bölümde ekipten ayrılacak olan Izabel’in ardından büyük bir bomba daha yaşanacak.
Serdar Özönalan ve Hasan Erimez’in yazdığı dizinin Oruç Reis’i Engin Altan Düzyatan da diziden ayrılacak. Uzun zamandır ayrılık haberi kulislerde konuşulan Düzyatan’ın hikâyesinin başından beri bir sezon süreceği konuşuluyordu. Aynı zamanda yapımcılıkla da ilgilenen Düzyatan bir yandan oyunculuğa da devam edecek.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir