1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Eğlence mekanında yere düşen Aras Bulut İynemli'yi beş kişi taşıdı

Aras Bulut İynemli'nin Çeşme tatilinde aralarında Tolga Sarıtaş'ın da olduğu arkadaş grubuyla eğlenirken yere düştüğü ortaya çıktı.

Eğlence mekanında yere düşen Aras Bulut İynemli’yi beş kişi taşıdı

Aras Bulut İynemli 7 yıllık sevgilisi Bige Önal’dan ayrıldıktan sonra sık sık arkadaş gruplarıyla eğlence mekanlarında görülüyor. Son olarak Mustafa Kemal Atatürk’e verdiği 6 bölümlük dizinin ilk sezonunu tamamlayan ve Ay Yapım’la bir proje görüşmesi yapan başarılı oyuncunun bayram tatili için gittiği ilk gün Çeşme’de yere düşüp kendinden geçtiği öne sürüldü.

Tolga Sarıtaş ve sevgilisi Zeynep Mayruk’un da olduğu arkadaş grubuyla önce Alaçatı Boop’ta eğlenen oyuncu ardından Korto Alaçatı’ya geçti. Mekanda eğlenenlerden edinilen bilgiye göre ilerleyen saatlerde alkolün dozunu kaçıran İynemli yere düştü. Kendinden geçen oyuncuyu mekandakilerin şaşkın bakışları altında 5 arkadaşı omuzlarında taşıyarak dışarı çıkarabildi. O sırada Korto Alaçatı’da bulunan ünlü isimler arasında Kadir Doğulu, Murat Dalkılıç ve Önder Öztarhan da vardı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hazal Filiz Küçükköse hangi diziyle anlaştı, partneri kim oldu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir