1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aile dizisine muhteşem oyuncu

Ay Yapım’ın Üç Kuruş’un yerine hazırladığı “Aile” dizisinin başrol kadrosuna çok etkili bir oyuncu dahil oldu.

Aile dizisine muhteşem oyuncu

Ay Yapım Baba, Yargı ve Gelecek Uzun Sürer’in yanı sıra Show TV için “Aile” adlı çok etkileyici bir dizi hazırlıyor. Cast çalışmaları devam eden dizinin başrol karakteri Aslan (Volta adlı gece kulübünün sahibi) için İbrahim Çelikkol imza aşamasında… Çelikkol’un daha önce Özge Özpirinçci’ye teklif edilen dizideki partneri Devin rolü için önce Serenay Sarıkaya’ya ardından da Farah Zeynep Abdullah’a teklif götürüldüğü kulislerde konuşuluyor.

Ahmet Katıksız’ın yöneteceği diziye ülkemizin en iyi senaristlerinden Hakan Bonomo imza atıyor. Dizi kalabalık bir aile ve bu aileyle yolları kesişen Devin adlı psikoloğun hikâyesini anlatıyor. Birçok ünlü oyuncuyla görüşmelerin sürdüğü diziye Canan Ergüder dahil oldu. Son olarak yine Ay Yapım’ın Ahmet Katıksız imzalı “Oğlum” dizisinde başrol oynayan başarılı oyuncu “Aile”de Leyla rolüne hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Oktay Kaynarca’nın dizisinde sürpriz isim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir