1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Afra Saraçoğlu'nun annesi: Afra ağladıkça ben de ağlıyorum

Afra Saraçoğlu'nun annesi Lütfiye Saraçoğlu twitter'da bir sohbet odasına katıldı.

Afra Saraçoğlu’nun annesi: Afra ağladıkça ben de ağlıyorum

Afra Saraçoğlu kariyerindeki yükselişini Yalı Çapkını dizisiyle sürdürüyor. Saraçoğlu’na meslek seçimi konusunda yol gösteren annesi Lütfiye Saraçoğlu, aynı zamanda genç yıldızın arkasındaki en büyük manevi güçlerden biri… Kızına her konuda destek olan Lütfiye Saraçoğlu bu akşam ilk kez twitter’da bir sohbet odasına konuk oldu ve fanların sorularını yanıtladı.

Lütfiye Saraçoğlu, Afra Saraçoğlu’nun Yalı Çapkını dizisinde ağladığı her sahnede kendisinin de duygulandığını ve ağladığını söyledi. Kızının en çok dolma yemeğini sevdiğini anlatan anne Saraçoğlu “Yalı Çapkını” dizisinin çekildiği Sabancı ailesine ait olan yalıya gittiğini ve çok büyülendiğini belirtti. Lütfiye Saraçoğlu kızının özel hayatı hakkındaki soruları da en başta yanıtlamayacağını ifade etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ünlü müzisyen Saki Çimen evleniyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir