1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Atılay Uluışık'ın Teşkilat'a duygusal vedası

Atılay Uluışık 3 sezondur oynadığı Teşkilat dizisine veda etti.

Atılay Uluışık’ın Teşkilat’a duygusal vedası

Teşkilat dizisinin geçen pazar ekrana gelen bölümü duygusal bir vedaya sahne oldu. Dizide 3 sezondur Sermet rolüne hayat veren Atılay Uluışık vurularak projeye veda etti. Uluışık “Oyuncusu olmaktan gurur duyduğum Teşkilat dizisinden 59. bölüm itibariyle, karakterin öyküsünün bitmesi sebebiyle ayrılmış bulunuyorum.
Başta yönetmenlerim Burak Arlıer, Burak Müjdeci, Gül Sarıaltın, Ketche olmak üzere, emek veren bütün oyuncu arkadaşlarıma, kamera arkasındaki ekip arkadaşlarıma yapım şirketimiz Tims&B’ye en önemlisi, bizi yalnız bırakmayan siz değerli seyircimize teşekkür ederim” dedi.

Geçmişte unutulmaz dizi Bizimkiler’de hayat verdiği Ali karakteriyle tanınan Atılay Uluışık, yepyeni projeler için şimdiden çalışmalarına başladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Bürsin’in 2023’teki adresi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir