1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Tarkan'ın eşinin sandık başındaki görüntüsü merak uyandırdı

Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu'nun son fotoğrafı "Hamile mi?" sorusunu akıllara getirdi.

Tarkan’ın eşinin sandık başındaki görüntüsü merak uyandırdı

Tarkan hafta başı eşi Pınar Tevetoğlu’yla Almanya Düsseldorf’ta oyunu kullandı. Sandık görevlileri “Tarkan ve sevgili eşleri Pınar Tevetoğlu’na oylarını bizim sandığımızda kullanmak nasip oldu” mesajıyla paylaşım yaptı. Tıpkı eşi gibi fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayan 37 yaşındaki Pınar Tevetoğlu’nu sosyal medyada görenler karnının görüntüsü nedeniyle “Acaba hamile mi?” yorumunu yaptı.

Ancak Liya adında bir kızı olan Tarkan’ın ekibi Pınar Tevetoğlu’nun hamile olmadığını, giydiği kıyafetten dolayı bu görüntünün oluştuğunu belirtti.

Bu arada Tarkan, seçim sonrası yüzü olduğu Trendyol ve Disney Plus markalarının reklam filmi çekimleri için İstanbul’a gelecek. 9 Eylül’deki İzmir konseriyle tarihe geçen Megastar’ın en yakın görünen konseri ise 19 Ağustos’ta Monte Carlo’da…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir