1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Onur Ünlü'den ayrılık açıklaması: Yaratıcı kararlar birlikte alverilir

Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü'nün 5 yıllık ilişkisi geçen günlerde sona ermişti.

Onur Ünlü’den ayrılık açıklaması: Yaratıcı kararlar birlikte verilir

Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü 5 yıllık ilişkisine nokta koymuş, Ergüçlü “Ayrılığımızın rasyonel bir sebebi yok. 5 yılda yıprandık. Onur benim her şeyim. Ailem gibi, onu çok seviyorum” demişti. Onur Ünlü de dün Cihangir’de her cumartesi ve pazar saat 09.00’da tv100’de yayınlanan Magazin Hattı mikrofonuna ilk kez konuştu.

Ünlü “Çok güzel konuştu Hazar, en doğrusunu söyledi… Gerçekten öyle… Devam ediyoruz, konuşuyoruz, görüşüyoruz. Bugün de kendisi ile telefonda konuştuk. Sorun yok, hakikaten özel bir sebebi yok. Gerçekten bütün samimiyetimle söylüyorum… Öyle gelişti. Hazar zaten çok güzel anlattı. Öyle gelişti öyle oldu. Kimin ayrılık kararı aldığının bir önemi yok. Bu yaratıcı kararlar beraber verilir” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tozluyaka’dan soundtrack albüm geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir