1. Anasayfa
  2. Magazin

Oğulcan Engin ile Miray Daner’in aşkı Kubilay Aka’yı çıldırttı

Oğulcan Engin ile Miray Daner’in aşkı Kubilay Aka’yı çıldırttı

Seda Sayan’ın işletmecilik yapan oğlu Oğulcan Engin’in Ezgi Eyüboğlu’ndan ayrıldıktan sonra yine oyuncu bir sevgili bulduğu ve Miray Daner’le aşk yaşamaya başladığı ortaya çıktı.

Sosyal medya fenomeni Ala Tokel’le beraberliği kısa süren Engin, geçen günlerde menajerinin doğum gününde Miray Daner’le tanıştı. İkili arasında flörtle başlayan yakınlık ilişkiye dönüştü.

“Zeki Demirkubuz”un Hayat adlı sinema filminin çekimleri nedeniyle Sinop’a giden Daner, gelir gelmez Oğulcan Engin’e koştu.

Öte yandan geçen günlerde Aşk 101 ekibiyle Emirgan Gizli Kalsın’da eğlenen Kubilay Aka’nın da eski sevgilisi Miray Daner’i Oğulcan Engin’le gördüğü ve kıskançlık krizine girdiği de söylentiler arasında yer alıyor.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir