1. Anasayfa
  2. Dizi

Yeşilçam’ın efsane aktörü Cüneyt Arkın’ı kaybettik

Yeşilçam’ın efsane aktörü Cüneyt Arkın’ı kaybettik

Türk sinemasının Malkoçoğlu lakaplı usta oyuncuus Cüneyt Arkın 85 yaşındaki vefat etti. Son dönemde sık sık rahatsızlanan ve Ulus’taki Liv Hospital’a kaldırılan Yeşilçam’ın ünlü aktörünün dün gece kalbi durdu. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan sanatçının vefat ettiği açıklandı.

Hastaneden yapılan açıklamada Türk sinemasının değerli oyuncusu Sayın Cüneyt Arkın kalbinin durması sebebiyle ambulansla geldiği Liv Hospital’da bütün yeniden canlandırma çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Liv Hospital Ailesi olarak Türk sinemasının dev oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Cüneyt Arkın’ın ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz denildi.

Cüneyt Arkın 24 Ocak’ta yine aynı hastanede vefat eden yakın dostu Fatma Girik’in vefatını öğrenince gözyaşlarına boğulan Cüneyt Arkın tv100 canlı yayınına bağlanmış ve “Bekle beni Fatma” demişti.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir