1. Anasayfa
  2. Dizi

Yasemin Allen’dan yeni dizi sürprizi

Yasemin Allen’dan yeni dizi sürprizi

Sonbaharda yayın hayatına başlayacak olan TRT Dijital peş peşe yeni projeler alıyor. “Akif”, “Hay Sultan”, “Tozkoparan” gibi projelerin yayınlanacağı platforma Bozdağ Film de “İbn-i Sina” dizisini çekecek.

Platformun en flaş projelerinin başında Gold Film’in “Ben Ölmeden Önce” dizisi geliyor. Ahmet Sönmez’in yazıp yöneteceği dizi 45’er dakikalık 8 bölümden oluşacak. Her bölümde bir karakterin hikâyesinin anlatılacağı dizinin 20 Haziran’da sete çıkması planlanıyor. Dizinin yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını Ahmet Sönmez üstleniyor.

Uğur Yücel, Necip Memili, Erkan Petekkaya, Ahmet Mümtaz Taylan ve Nazan Kesal’ı buluşturan “Ben Ölmeden Önce”nin kadrosuna güzel oyuncu Yasemin Allen da katıldı. Ünlü yıldız ayrıca Ay Yapım’ın Paramount Plus için çektiği The Turkish Detective dizisinde Haluk Bilginer ve Ethan Kai ile başrolü paylaştı.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir