1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Ufuk Bayraktar: Beynimdeki ağlama çipi yanmış

Ufuk Bayraktar “Benim Babam Bir Kahraman” filminde oğluna moral vermek için süper kahraman kılığına giren bir çöpçüyü canlandırıyor

Ufuk Bayraktar: Beynimdeki ağlama çipi yanmış

Orçun Benli’nin yönettiği “Benim Babam Bir Kahraman” filminin başrol oyuncusu Ufuk Bayraktar oğluna moral vermek için süper kahraman kılığına giren bir çöpçüyü canlandırıyor. Bayraktar, yürek dağlayan sahnelerden  çok etkilendiğini söyledi.

Ufuk Bayraktar bir tek kamera önünde ağlayabildiğini açıkladı ve şöyle konuştu:

“Ben içinde kelebekler uçuşan biriyim. Hayatı hep gülen tarafından algılıyorum ve hiçbir acının tek başına yalnızca üzüntü barındırmadığına inandığım için kolay ağlayamıyorum. Ağlamam için o şeyin yalnız acı taşıdığına inanmam lazım. Çünkü her acı seni başka acılara dayanıklı kılar. Aynı şekilde hiçbir mutlulukta tek başına mutluluk taşımaz ,Ben bardağın dolu tarafındayım. Birinin yüzünde ufacık bir tebessüm bile yaratabilirsem kendimi şanslı hissederim. Sanıyorum benim beynimdeki ağlama çipi yanmış veya zarar görmüş. Rahatça gözyaşı dökebildiğim tek yer kamera önü… Çünkü orada ağlayan ben değilim, canlandırdığım karakter… Aslında işin özü başkasının üzüntüsüne onun adına üzülebiliyorum.”

2023’ün ilk aylarında vizyona girmesi beklenen “Benim Babam Bir Kahraman”da Ufuk Bayraktar’a Mahir İpek, Selim Erdoğan, İdris Nebi Taşkan, Aslıhan Kapanşahin, Metin Coşkun, Eray Özbal, Hülya Şen gibi önemli oyuncular eşlik ediyor.

Çocuk karakteri ise Mehmet Emin Güney oynuyor. Leman Kurtcan’ın yapımcılığında çekilen filmin senaryosu Orçun Benli ve Şükrü Üçpınar’a ait… Filmdeki süper kahraman kostümlerinin çizimleri ise efsane çizgi roman dergisi Leman’ın usta çizeri Bahadır Boysal yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Zeytin Ağacı dizisiyle ilgili bombayı açıkladı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir